Valmer Resort

Mahe Adası
Valmer Resort Genel
Valmer Resort Genel
Valmer Resort Genel
Valmer Resort Genel
Valmer Resort Genel
Image More +65 fotoğraf
Valmer Resort
Baie Lazare , Mahe Adası

Valmer Resort misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında ve Baie Lazare Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Anse Soleil Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Takamaka Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Junior Süit
Room
Villa
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Stüdyo, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x