Zanzibar Spice Nest Apartment

Zanzibar, Zanzibar Town
Zanzibar Spice Nest Apartment Genel
Zanzibar Spice Nest Apartment Öne Çıkan Resim
Zanzibar Spice Nest Apartment Dış Mekan
Zanzibar Spice Nest Apartment Dış Mekan
Zanzibar Spice Nest Apartment Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Zanzibar Spice Nest Apartment
Soko Muhogo St Zanzibar, Zanzibar Town

Zanzibar Spice Nest Apartment konaklamanızda, Zanzibar Town merkezinde, Jaw's Corner yakınında ve Slave Market ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı daire Nakupenda Plajı ile 1,4 km ve Zanzibar Feribot Terminali ile 1,5 km mesafede.

Zanzibar Spice Nest Apartment misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu dairede misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x