Spice Palace Hotel

Zanzibar, Zanzibar Town
Spice Palace Hotel Genel
Spice Palace Hotel Genel
Spice Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Spice Palace Hotel Dış Mekan
Spice Palace Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Spice Palace Hotel
Soko Muhogo Street Zanzibar, Zanzibar Town

Spice Palace Hotel misafirlere Zanzibar Town merkezinde, Jaw's Corner yakınında ve Hamamni Persian Baths ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Christ Church Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) ve Slave Market ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Blue Ocean restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Stüdyo Süit, Küçük Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x