Zambezi Way Lodge

Livingstone
Zambezi Way Lodge Genel
Zambezi Way Lodge Öne Çıkan Resim
Zambezi Way Lodge Oda Manzaraları
Zambezi Way Lodge Oda Düzeni
Zambezi Way Lodge Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Zambezi Way Lodge
Mosi-Oa-Tunya Road , Livingstone

Livingstone bölgesindeki Zambezi Way Lodge misafirlere bölge parkında, Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ve Maramba Kültür Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Livingstone Sürüngen Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Demir Yolu Müzesi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler 5.00 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Livingstone bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 11 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı (Inter-leading)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x