The Royal Sichango Village

Livingstone
The Royal Sichango Village Genel
The Royal Sichango Village Dış Mekan
The Royal Sichango Village Dış Mekan
The Royal Sichango Village Dış Mekan
The Royal Sichango Village Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Royal Sichango Village
Mosai Tunya Road , Livingstone

The Royal Sichango Village misafirlere Livingstone bölgesinde, milli parkta, Maramba Kültür Müzesi ve Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Demir Yolu Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Livingstone Sürüngen Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere "turndown" servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x