CityBlue Courtyard Hotel & Suites

Livingstone
CityBlue Courtyard Hotel & Suites Genel
CityBlue Courtyard Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
CityBlue Courtyard Hotel & Suites Dış Mekan
CityBlue Courtyard Hotel & Suites Dış Mekan
CityBlue Courtyard Hotel & Suites İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
CityBlue Courtyard Hotel & Suites
Corner of Mosi-Oa-Tunya & Sichango Road , Livingstone

Livingstone bölgesindeki CityBlue Courtyard Hotel & Suites konaklamanızda, Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ve Maramba Kültür Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Livingstone Sürüngen Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Demir Yolu Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Mosi-O-Tunya ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 52 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Avlu Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x