YoYo Hostel

Kurana Katunayaka
YoYo Hostel Genel
YoYo Hostel Genel
YoYo Hostel Genel
YoYo Hostel Öne Çıkan Resim
YoYo Hostel Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
YoYo Hostel
554/56, Colombo Road 2nd Kurana , Kurana Katunayaka

YoYo Hostel misafirlere Negombo bölgesinde, plaj yakınında, Negombo District Genel Hastanesi ve Maris Stella College 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Angurukaramulla Tapınağı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Dutch Canal ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Ceiling Fan)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x