Aradhana Airport Hotel

Kurana Katunayaka
Aradhana Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Aradhana Airport Hotel Dış Mekan
Aradhana Airport Hotel Dış Mekan
Aradhana Airport Hotel İç Mekan
Aradhana Airport Hotel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Aradhana Airport Hotel
7 HTP Housing, Babaguruwatta Liyanagemulla , Kurana Katunayaka

Negombo bölgesindeki Aradhana Airport Hotel konaklamanızda, Negombo District Genel Hastanesi ve Maris Stella College ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Angurukaramulla Tapınağı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Dutch Canal ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x