Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only

Chiang Mai
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only Dış Mekan
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only İç Mekan
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only Kahvaltı
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only Yerinde Yemek
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only
17-17/1 Soi 2, Sri Donchai Road, Hai Ya , Chiang Mai

Your Hostel at Chiang Mai - Adults Only konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Kapısı ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Cumartesi Yaya Sokak Pazarı ile 0,9 km (0,6 mil) ve Tha Phae Kapısı ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

6-Bed
6-Bed Mixed Dormitory
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
6-Bed Female Dormitory
Room
Private Bunk

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x