Nordwind Hotel

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Nordwind Hotel Genel
Nordwind Hotel Genel
Nordwind Hotel Genel
Nordwind Hotel Genel
Nordwind Hotel Genel
Image More +99 fotoğraf
Nordwind Hotel
64/8 Soi 2, Ragang Road, Haiya Mueang Kuzey Tayland, Chiang Mai

Nordwind Hotel konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Tha Phae Kapısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Warorot Pazarı ile 2 km (1,3 mil) ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 54 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Nordwind
Nordwind Suite
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x