Yerevan Centre Hotel

Yerevan
Yerevan Centre Hotel Öne Çıkan Resim
Yerevan Centre Hotel Dış Mekan
Yerevan Centre Hotel Dış Mekan
Yerevan Centre Hotel Kahvaltı
Yerevan Centre Hotel Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Yerevan Centre Hotel
Teryan St 68/3 , Yerevan

Yerevan Centre Hotel size Yerevan merkezinde, Zazaland ile 5 dakika yürüyüş ve Museum of Russian Art ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 1,2 mi (1,9 km) ve National Folk Art Museum of Armenia ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x