5 Rooms Mini-Hotel & Tours

Yerevan
5 Rooms Mini-Hotel & Tours Öne Çıkan Resim
5 Rooms Mini-Hotel & Tours Dış Mekan
5 Rooms Mini-Hotel & Tours İç Mekan
5 Rooms Mini-Hotel & Tours Yerinde Yemek
5 Rooms Mini-Hotel & Tours Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
5 Rooms Mini-Hotel & Tours
21 Gevorg Kochar Street , Yerevan

5 Rooms Mini-Hotel & Tours misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Zazaland ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Museum of Russian Art ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 1,2 mi (1,9 km) ve Yervand Kochar Museum ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x