Xperience St. George Homestay

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Xperience St. George Homestay Genel
Xperience St. George Homestay Öne Çıkan Resim
Xperience St. George Homestay Dış Mekan
Xperience St. George Homestay Dış Mekan
Xperience St. George Homestay Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Xperience St. George Homestay
Um El Seid Hill Magles El Madena Street El Hadaba, Sharm El Sheikh

Xperience St. George Homestay misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Alf Leila Wa Leila ve Sharm Eski Kent Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Naama Körfezi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 4 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 262 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Oda (Egyptians & Resident Only)
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Family Double Room - Egyptians and Residents
Room
Superior Double Room (2Adults +2 Children) - Egyptians and Residents
Room
Comfort Triple room - Egyptian & Resident Only

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x