Ocean Club Sharm El Sheikh

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Ocean Club Sharm El Sheikh Öne Çıkan Resim
Ocean Club Sharm El Sheikh Dış Mekan
Ocean Club Sharm El Sheikh Kahvaltı
Ocean Club Sharm El Sheikh Yerinde Yemek
Ocean Club Sharm El Sheikh Yerinde Yemek
Image More +50 fotoğraf
Ocean Club Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh El Hadaba City Council El Hadaba, Sharm El Sheikh

Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesindeki Ocean Club Sharm El Sheikh misafirlere Alf Leila Wa Leila ve Sharm Eski Kent Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naama Körfezi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

75 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Senior Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Senior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Senior Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Senior Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Senior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x