Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros Dış Mekan
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros Dış Mekan
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros İç Mekan
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros Kahvaltı
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros
Hadabet um el seid - Sharm Elsheikh El Hadaba, Sharm El Sheikh

Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Naama Körfezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Albatros Sharm Resort - By Pickalbatros içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 5 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 224 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve ATM/banka hizmetleri vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x