Xala Boutique Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Xala Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Xala Boutique Hotel Yerinde Yemek
Xala Boutique Hotel Yerinde Yemek
Xala Boutique Hotel Oda Manzaraları
Xala Boutique Hotel Banyo Tipleri
Image More +30 fotoğraf
Xala Boutique Hotel
3 Tue Tinh Orta Vietnam, Loc Tho

Xala Boutique Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi yakınında ve 2 Nisan Meydanı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 13,5 mi (21,8 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Five Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Suite)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (No View)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x