Cozy Condos

Orta Vietnam, Loc Tho
Cozy Condos Öne Çıkan Resim
Cozy Condos Dış Mekan
Cozy Condos Oda Manzaraları
Cozy Condos Oda Düzeni
Cozy Condos Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Cozy Condos
Number 6c tue tinh Lane Orta Vietnam, Loc Tho

Cozy Condos misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi yakınında ve 2 Nisan Meydanı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Bai Dai Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Apart Daire, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x