Wind Wood inn

Jiangnan, Zhangjiajie
Wind Wood inn Genel
Wind Wood inn Genel
Wind Wood inn Genel
Wind Wood inn Genel
Wind Wood inn Genel
Image More +56 fotoğraf
Wind Wood inn
Wulingyuan Yanggujie Tickets Station Jiangnan, Zhangjiajie

Wind Wood inn misafirlere Zhangjiajie (Wulingyuan) bölgesinde, Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Huanglong Mağarası ile 10,1 mi (16,3 km) ve Wulingyuan Scenic Area ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz gece geç saatte oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 23 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler 3 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Signature Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Signature Süit, 2 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Signature Ağaç Ev, 1 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x