Homeward Mountain Hotel

Jiangnan, Zhangjiajie
Homeward Mountain Hotel Genel
Homeward Mountain Hotel Genel
Homeward Mountain Hotel Genel
Homeward Mountain Hotel Öne Çıkan Resim
Homeward Mountain Hotel Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Homeward Mountain Hotel
No.88 Yexipu Jiangnan, Zhangjiajie

Homeward Mountain Hotel konaklamanızda Zhangjiajie bölgesinde, Wulingyuan Scenic Area ile 21,4 km (13,3 mi) ve Sea of Clouds ile 30,2 km (18,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wulingyuan Scenic Koruma Alanı ve Zhangjiajie Ulusal Orman Parkı ile aynı bölgededir.

星河吧 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya karaoke dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Yakındaki bir temalı parkta bir gün geçirmeyi planlıyorsanız, ücretsiz ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x