Red Apple Inn

Zhangjiajie
Red Apple Inn Genel
Red Apple Inn Öne Çıkan Resim
Red Apple Inn Dış Mekan
Red Apple Inn Dış Mekan
Red Apple Inn İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Red Apple Inn
250m NW of Yangjiajie Ticket Station Wulingyuan District , Zhangjiajie

Red Apple Inn konaklamanızda Zhangjiajie bölgesinde, Huanglong Mağarası ile 15,9 km (9,9 mi) ve Wulingyuan Scenic Area ile 20,8 km (12,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Wulingyuan Scenic Koruma Alanı ve Sarı Ejderha Mağarası ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x