Wild Trails Udawalawe

Udawalawa
Wild Trails Udawalawe Genel
Wild Trails Udawalawe Genel
Wild Trails Udawalawe Genel
Wild Trails Udawalawe Öne Çıkan Resim
Wild Trails Udawalawe Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Wild Trails Udawalawe
58 Koulara Road Walawegama , Udawalawa

Udawalawa bölgesindeki Wild Trails Udawalawe misafirlere nehir üzerinde, Udawalawe Milli Parkı ve Udawalawa Fil Yetiştirme Çiftliği ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Udawalawe Baraj Gölü ile 2,3 mi (3,7 km) ve Sankhapala Raja Maha Viharaya & Phussadewa Tomb ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan The Spices yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Family
Family Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x