Hantara Udawalawa

Udawalawa
Hantara Udawalawa Genel
Hantara Udawalawa Öne Çıkan Resim
Hantara Udawalawa Dış Mekan
Hantara Udawalawa Dış Mekan
Hantara Udawalawa Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hantara Udawalawa
Walawegama Udawalawa, Ratnapura , Udawalawa

Udawalawa bölgesindeki Hantara Udawalawa konaklamanızda, Udawalawe Baraj Gölü ve Udawalawe Milli Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Udawalawa Fil Yetiştirme Çiftliği ile 3,1 mi (5 km) ve Sankhapala Raja Maha Viharaya & Phussadewa Tomb ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x