Nil Diya Mankada Safari Lodge

Udawalawa
Nil Diya Mankada Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Nil Diya Mankada Safari Lodge Dış Mekan
Nil Diya Mankada Safari Lodge Dış Mekan
Nil Diya Mankada Safari Lodge Dış Mekan
Nil Diya Mankada Safari Lodge Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Nil Diya Mankada Safari Lodge
CDE Place , Udawalawagama , Udawalawa

Udawalawa bölgesindeki Nil Diya Mankada Safari Lodge misafirlere göl üzerinde, Udawalawe Milli Parkı ve Udawalawe Baraj Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Udawalawa Fil Yetiştirme Çiftliği ile 2,3 mi (3,6 km) ve Sankhapala Raja Maha Viharaya & Phussadewa Tomb ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ali Mankada restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x