White House Hotel & Conference

Lagos
White House Hotel & Conference Genel
White House Hotel & Conference Öne Çıkan Resim
White House Hotel & Conference İç Mekan
White House Hotel & Conference İç Mekan
White House Hotel & Conference İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
White House Hotel & Conference
23A Toyin Street, Ikeja Moboalaji Bank Anthony , Lagos

White House Hotel & Conference misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Allen Avenue ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Federal Aviation Authority of Nigeria ile 1,8 mi (2,9 km) ve Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Business Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x