Valley Front Plus Hotel

Lagos
Valley Front Plus Hotel Oda Manzaraları
Valley Front Plus Hotel
8 Alabi St , Lagos

Lagos (Ikeja) bölgesindeki Valley Front Plus Hotel misafirlere Computer Village bilgisayar pazarı ve Daystar Christian Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Actis Ikeja Alışveriş Merkezi ile 4,2 km (2,6 mil) ve Igbobi College ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Süit
Room
Classic Oda
Room
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Ambassador Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x