Mimi Guest House

Lagos
Mimi Guest House Öne Çıkan Resim
Mimi Guest House İç Mekan
Mimi Guest House Yerinde Yemek
Mimi Guest House Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Mimi Guest House Oda
Image More +2 fotoğraf
Mimi Guest House
8, Esomo Close Off Toyin Street Ikeja , Lagos

Mimi Guest House misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Allen Avenue ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Daystar Christian Centre ile 2,2 mi (3,6 km) ve Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Oda (Mini)
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x