White Dream Lodge & Restaurant

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa
White Dream Lodge & Restaurant Genel
White Dream Lodge & Restaurant Genel
White Dream Lodge & Restaurant Genel
White Dream Lodge & Restaurant Genel
White Dream Lodge & Restaurant Genel
Image More +42 fotoğraf
White Dream Lodge & Restaurant
kiwengwa zanzibar East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa

White Dream Lodge & Restaurant konaklamanızda Kiwengwa bölgesinde, Kiwengwa Plajı ile 0,3 km (0,2 mi) ve Muyuni Plajı ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Mnemba Adası ile 20,2 km (12,6 mi) ve Jozani Chwaka Körfezi Ulusal Parkı ile 34,1 km (21,2 mi) mesafede.

White Dream Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x