Amani Home Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa
Amani Home Zanzibar Genel
Amani Home Zanzibar Genel
Amani Home Zanzibar Genel
Amani Home Zanzibar Genel
Amani Home Zanzibar Genel
Image More +87 fotoğraf
Amani Home Zanzibar
Kairo East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa

Amani Home Zanzibar misafirlere Kiwengwa bölgesinde, havaalanı yakınında, Kiwengwa Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kiwengwa Pongwe Ormanı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Nungwi Plajı ile 24,2 mi (39 km) ve Mapenzi Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı (Mbili)
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Moja)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x