Wells Villa

Kenya Coast, Mombasa
Wells Villa Genel
Wells Villa Genel
Wells Villa Öne Çıkan Resim
Wells Villa Kahvaltı
Wells Villa Banyo Özellikleri
Image More +9 fotoğraf
Wells Villa
Bamburi off malindi Road 41535 Kenya Coast, Mombasa

Wells Villa misafirlere Mombasa bölgesinde, eğlence bölgesinde, Bamburi Plajı yakınında ve Nguuni Nature Sanctuary ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Haller Park ile 1,1 mi (1,8 km) ve Leisure Golf Club ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Wells Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x