QUEENS COURT HOTEL

Kenya Coast, Bamburi
QUEENS COURT HOTEL Öne Çıkan Resim
QUEENS COURT HOTEL Dış Mekan
QUEENS COURT HOTEL Dış Mekan
QUEENS COURT HOTEL İç Mekan
QUEENS COURT HOTEL İç Mekan
Image More +6 fotoğraf
QUEENS COURT HOTEL
old mombasa malindi road Kenya Coast, Bamburi

QUEENS COURT HOTEL konaklamanızda Mombasa bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Bamburi Plajı yakınında ve Haller Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Nguuni Nature Sanctuary ile 2,7 km (1,7 mil) ve Nyali Plajı ile 5,6 km (3,5 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz ve karaoke vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 70 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Stüdyo
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x