We La Casona Hotel Boutique & Spa

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
We La Casona Hotel Boutique & Spa Öne Çıkan Resim
We La Casona Hotel Boutique & Spa Dış Mekan
We La Casona Hotel Boutique & Spa Dış Mekan
We La Casona Hotel Boutique & Spa Dış Mekan
We La Casona Hotel Boutique & Spa İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
We La Casona Hotel Boutique & Spa
Calle Atoksaycuchi 670, San Blas. Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

We La Casona Hotel Boutique & Spa misafirlere Cusco (Cusco Tarihi Merkezi) bölgesinde, Plaza de Armas meydanı ve Bird Watching in peru yakınında. Bu spa olan otel Pre-Columbian Sanat Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Cusco Popüler Sanat Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x