Del Prado Inn

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Del Prado Inn Genel
Del Prado Inn Öne Çıkan Resim
Del Prado Inn İç Mekan
Del Prado Inn İç Mekan
Del Prado Inn İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Del Prado Inn
Calle Suecia 310 Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Del Prado Inn misafirlere Cusco merkezinde, Bird Watching in peru ve Plaza de Armas meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Inca Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Pre-Columbian Sanat Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin Peru mutfağı alanında uzman restoranı Mama Killa Bistro misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Süit
Süit
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x