Waxride Residence

Abuja
Waxride Residence Öne Çıkan Resim
Waxride Residence İç Mekan
Waxride Residence Kahvaltı
Waxride Residence Yerinde Yemek
Waxride Residence Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Waxride Residence
Plot 728 Olu Agabi Close , Abuja

Waxride Residence misafirlere Abuja merkezinde, Jabi Lake Alışveriş Merkezi ve Ulusal Nijerya Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel International Conference Centre ile 6,6 mi (10,5 km) ve Wonderland Eğlence Parkı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x