De Franklin Apartments

Abuja
De Franklin Apartments Genel
De Franklin Apartments Genel
De Franklin Apartments Genel
De Franklin Apartments Öne Çıkan Resim
De Franklin Apartments Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
De Franklin Apartments
Old Gwarinpa Road Life Camp House 1010 , Abuja

De Franklin Apartments misafirlere Abuja merkezinde, Jabi Lake Alışveriş Merkezi ve International Conference Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Nijerya Camisi ile 6,8 mi (10,9 km) ve Abuja Stadyumu ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

De Franklin, De Franklin Apartments misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Executive
Executive Oda
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Presidential
Presidential Süit
Room
Basic Oda
Room
Premier Oda
Room
Business Oda
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 3 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x