Warahena Beach Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Warahena Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Warahena Beach Hotel İç Mekan
Warahena Beach Hotel Oda Düzeni
Warahena Beach Hotel Plaj
Warahena Beach Hotel Oda
Warahena Beach Hotel
Galle Road Warahena Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Warahena Beach Hotel misafirlere Bentota bölgesinde, plajda, Induruwa Plajı ve Kaluwamodara Köprüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Moragalla Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, Plaj Kenarı
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x