Whispering Palms Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Whispering Palms Hotel Genel
Whispering Palms Hotel Genel
Whispering Palms Hotel Genel
Whispering Palms Hotel Genel
Whispering Palms Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Whispering Palms Hotel
Galle Road, Induruwa Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Bentota bölgesindeki Whispering Palms Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Induruwa Plajı ve Kaluwamodara Köprüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Kosgoda Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Restaurant misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x