Hygge Resorts

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Hygge Resorts Öne Çıkan Resim
Hygge Resorts Dış Mekan
Hygge Resorts İç Mekan
Hygge Resorts Yerinde Yemek
Hygge Resorts Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Hygge Resorts
357 Galle Road Warahena Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Hygge Resorts misafirlere Bentota bölgesinde, plaj yakınında, Bentota Plajı yakınında ve Induruwa Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kaluwamodara Köprüsü ile 2,6 mi (4,1 km) ve Moragalla Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x