Wadi Sabarah Lodge

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
Wadi Sabarah Lodge Genel
Wadi Sabarah Lodge Öne Çıkan Resim
Wadi Sabarah Lodge Dış Mekan
Wadi Sabarah Lodge Dış Mekan
Wadi Sabarah Lodge Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Wadi Sabarah Lodge
M65, 25 km North of Marsa Alam Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

Wadi Sabarah Lodge misafirlere Marsa Alam bölgesinde, bölge parkında, Marsa Shuna Plajı ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede ve Kaplumbağa Körfezi Plajı ile 20,2 mi (32,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Marsa Alam Camisi ile 24,2 mi (38,9 km) ve Galib Limanı Uluslararası Marinası ile 24,6 mi (39,6 km) mesafede.

Restoranda Wadi Sabarah Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x