Blue Reef Marsa Alam - All inclusive

Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive Genel
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive Genel
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive Öne Çıkan Resim
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive Dış Mekan
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Blue Reef Marsa Alam - All inclusive
20 km North of Marsa Alam City Kızıldeniz Kıyısı, Marsa Alam

Marsa Alam bölgesindeki Blue Reef Marsa Alam - All inclusive konaklamanızda, Abu Dabab Plajı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Marsa Alam Plajı ile 15,1 mi (24,2 km) ve Marsa Alam Camisi ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Red Sea yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 3 restoran var. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 160 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x