Vora

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Vora Genel
Vora Öne Çıkan Resim
Vora Dış Mekan
Vora Dış Mekan
Vora İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Vora
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Vora konaklamanızda Santorini bölgesinde, tarihi bölgede, Ayos Nikolaos yakınında Arkeoloji Müzesi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı villa Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 2,5 km ve Kamari Plajı ile 9,5 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Alpha)
Villa
Villa (Ro)
Villa
Villa (Omikron)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x