Pegasus Spa Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Pegasus Spa Hotel Öne Çıkan Resim
Pegasus Spa Hotel Dış Mekan
Pegasus Spa Hotel Dış Mekan
Pegasus Spa Hotel Dış Mekan
Pegasus Spa Hotel Dış Mekan
Image More +151 fotoğraf
Pegasus Spa Hotel
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Pegasus Spa Hotel misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları ve Ayos Nikolaos yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Kamari Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

27 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, Jakuzi
Executive
Executive Süit
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Angels)
Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi
Junior
Junior Süit, Jakuzi
Junior
Junior Süit
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Stars)
Villa
Villa (Pegasus )
Luxury
Luxury Süit (Plunge Pool)
Honeymoon
Honeymoon Süit (Plunge Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x