Cocoon Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Cocoon Suites Genel
Cocoon Suites Öne Çıkan Resim
Cocoon Suites Dış Mekan
Cocoon Suites Dış Mekan
Cocoon Suites Şaraphane
Image More +130 fotoğraf
Cocoon Suites
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Cocoon Suites misafirlere Santorini bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Kamari Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve LED televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 22-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, spa küveti ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu (Outdoor)
Honeymoon
Honeymoon Süit, Jakuzi
Grand
Grand Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit (Cave Heated Jacuzzi)
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (Private Cave)
Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Infinity
Infinity Suite, Tunnel Jetted Tub, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x