Volve Hotel Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Volve Hotel Bangkok Öne Çıkan Resim
Volve Hotel Bangkok Dış Mekan
Volve Hotel Bangkok Dış Mekan
Volve Hotel Bangkok Dış Mekan
Volve Hotel Bangkok İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Volve Hotel Bangkok
26/1 Sukhumvit 53, Klongtan Nua Wattana Orta Tayland, Bangkok

Volve Hotel Bangkok misafirlere Bangkok merkezinde, Emporium Alışveriş Merkezi ve EmQuartier ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 4 mi (6,4 km) ve Khaosan Caddesi ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Yesteryear restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (King or Twin)
Room
Deluxe Oda, Köşe
Room
Stüdyo Süit
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x