ashley hotel bkk

Bangkok
ashley hotel bkk Dış Mekan
ashley hotel bkk İç Mekan
ashley hotel bkk Oda Düzeni
ashley hotel bkk Oda Düzeni
ashley hotel bkk Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
ashley hotel bkk
138 Soi Sukhumvit 53 (Paidee-Madee) Sukhumvit Road Klongtannua, Watthana , Bangkok

Bangkok (Sukhumvit) bölgesindeki ashley hotel bkk konaklamanızda DONKI Mall Thonglor ve The Commons ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Benchasiri Parkı ile 2,1 km (1,3 mil) ve EmQuartier ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premier Stüdyo
Room
Executive Oda
Room
Junior Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x