Vivara Bali Villas & Spa

Jimbaran
Vivara Bali Villas & Spa Genel
Vivara Bali Villas & Spa Genel
Vivara Bali Villas & Spa Genel
Vivara Bali Villas & Spa Genel
Vivara Bali Villas & Spa Genel
Image More +27 fotoğraf
Vivara Bali Villas & Spa
Jl. Karang Mas , Jimbaran

Vivara Bali Villas & Spa misafirlere Jimbaran (Bukit) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Kuta Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Legian Plajı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Vivara Bali Villas & Spa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 13, hafta sonu 7 ve 13 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve açık özel spa küveti olan 45 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Room
Standard Villa
Room
Presidential Villa
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x