Viva Mare Beach Hotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Viva Mare Beach Hotel Genel
Viva Mare Beach Hotel Genel
Viva Mare Beach Hotel Genel
Viva Mare Beach Hotel Genel
Viva Mare Beach Hotel Genel
Image More +92 fotoğraf
Viva Mare Beach Hotel
Santa Marina Complex, 101 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Viva Mare Beach Hotel misafirlere Sozopol bölgesinde, plaj yakınında, Zlatna Ribka Plajı ve Sozopol Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Sveti Zossim Chapel ile 1 mi (1,6 km) ve Harmani Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Viva Mare Fish & Grill 1, Viva Mare Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

80 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık tenis kortları, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sozopol bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double or Twin Smart room with Park view
Family
Family Smart room with Park view
Connected
Connected Smart room with Park view
Highlight
Highlight room with Park view
Highlight
Highlight room with Sea view
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x