GITEA Sand Lilies Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
GITEA Sand Lilies Apartments Genel
GITEA Sand Lilies Apartments Genel
GITEA Sand Lilies Apartments Öne Çıkan Resim
GITEA Sand Lilies Apartments Dış Mekan
GITEA Sand Lilies Apartments Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
GITEA Sand Lilies Apartments
Complex Sand Lilies 09 Kavatcite Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

GITEA Sand Lilies Apartments misafirlere Sozopol bölgesinde, denize sıfır, Harmani Plajı ve Sozopol Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sveti Zossim Chapel ile 0,6 mi (0,9 km) ve Church of Sveta Bogoroditsa ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x