Marina Villas

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol
Marina Villas Öne Çıkan Resim
Marina Villas Dış Mekan
Marina Villas Dış Mekan
Marina Villas Dış Mekan
Marina Villas Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Marina Villas
Santa Marina area Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sozopol

Sozopol bölgesindeki Marina Villas misafirlere plaj yakınında, Zlatna Ribka Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sozopol Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sveti Zossim Chapel ile 1,4 mi (2,3 km) ve Harmani Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Bu apart dairede, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

5 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x