Vittorio Emanuele Boutique Hotel

Sicilya Güney Sahili, Sciacca
Vittorio Emanuele Boutique Hotel Genel
Vittorio Emanuele Boutique Hotel Genel
Vittorio Emanuele Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Vittorio Emanuele Boutique Hotel Dış Mekan
Vittorio Emanuele Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Vittorio Emanuele Boutique Hotel
Corso Vittorio Emanuele, 210 Sicilya Güney Sahili, Sciacca

Vittorio Emanuele Boutique Hotel misafirlere Sciacca merkezinde, Palazzo Steripinto ve Complesso Tommaso Fazello Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chiesa di San Domenico ile 0,1 mi (0,2 km) ve Palermo Kapısı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Vittorio Emanuele Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı (202)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı (302)
Room
Family Oda, Şehir Manzaralı (201)
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (203)
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı (301)
Room
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı (303)
Room
Deluxe Apart Daire, Avlu Manzaralı (501)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x