Le Maestranze Deluxe Rooms

Western Sicily, Sciacca
Le Maestranze Deluxe Rooms Genel
Le Maestranze Deluxe Rooms Öne Çıkan Resim
Le Maestranze Deluxe Rooms Kahvaltı
Le Maestranze Deluxe Rooms Kahvaltı
Le Maestranze Deluxe Rooms Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Le Maestranze Deluxe Rooms
Via Giuseppe Garibaldi 43 Western Sicily, Sciacca

Le Maestranze Deluxe Rooms misafirlere Sciacca (Sciacca Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, Museo del Mare Denizcilik Müzesi ve San Francesco Kilisesi yakınında. Bu konak otel Chiesa di San Domenico ile 0,1 mi (0,1 km) ve Maria Santissima del Soccorso Kilisesi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Konak otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun
Room
Deluxe room with sea view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x